Valikko
 

Kirjat

Luontokuvaajan matkaopas

Matkaoppaasta löytyneet virheet

Luontokuvaajan matkaopas

Kirja ilmestyi 27.11.2013.

Kirja on loppuunmyyty.


Luontokuvauksesta on tullut suosittu harrastus. Jossain vaiheessa harrastaja on kiertänyt kotinurkat ja mieli tekee maisemiin, joissa hienoimmat luontokuvat syntyvät. Mutta minne?

Luontokuvaajan matkaopas esittelee parhaat kotimaiset ja ulkomaiset luontokohteet. Kirja antaa vinkit kuvauksellisimpiin paikkoihin ja kertoo, mihin aikaan kannattaa olla liikkeellä. Selväksi tulee sekin, millaisiin vastoinkäymisiin matkailijan on syytä varautua, mitä iloisia yllätyksiä hän saattaa kohdata ja millaisella budjetilla kannattaa lähteä matkaan.

Suuntaat sitten Koillismaan parhaille paikoille, Norjaan, Afrikkaan tai kotisohvalle haaveilemaan, tästä kirjasta on sinulle hyötyä ja iloa.

Tässä kirjassa on muun muassa hyvää tietoa Afrikan matkasta haaveilevalle, Hannu Hautalan vinkit Viroon, Jari Peltomäen tietoa kotkista, keinoja välttää pahin moka Kuusamon parhaalla maisemakuvauspaikalla ynnä muuta.

Kirjassa on 192 sivua, ja sen kustantaa Docendo Oy.

Luontokuvauskohteita esittelevä kirja on tietenkin vain pintaraapaisu kaikkiin maailman kohteisiin, mutta tässä kirjassa syvennytään joka tapauksessa seuraaviin alueisiin: