Kesällä 2012 sain ajatuksen kirjasta, joka esittelisi hyviä luontokuvauspaikkoja Suomessa ja ulkomailla. Idea oli ehkä vähän hullu, mutta kirja lopulta syntyi. Aineisto lähtee huomenna painoon, joten iso työ alkaa olla viimein valmis. (Huhhuh!)

Luontokuvaajan matkaopas on nyt ennakkotilattavissa nettisivujeni kautta. Kirja ja lasku tipahtavat tilaajan postilaatikkoon muutaman viikon kuluessa.

Tästä hyvä lahjakirja joulua ajatellen?

Luontokuvauksesta on tullut suosittu harrastus. Jossain vaiheessa harrastaja on kiertänyt kotinurkat ja mieli tekee maisemiin, joissa hienoimmat luontokuvat syntyvät. Mutta minne?

Luontokuvaajan matkaopas esittelee parhaita kotimaisia ja ulkomaisia luontokohteita. Kirja antaa vinkit kuvauksellisimpiin paikkoihin ja kertoo, mihin aikaan kannattaa olla liikkeellä. Selväksi tulee sekin, millaisiin vastoinkäymisiin matkailijan on syytä varautua, mitä iloisia yllätyksiä hän saattaa kohdata ja millaisella budjetilla kannattaa lähteä matkaan.

Suuntaat sitten Koillismaan parhaille paikoille, Norjaan, Afrikkaan tai kotisohvalle haaveilemaan, tästä kirjasta on sinulle hyötyä ja iloa.

Tässä kirjassa on muun muassa hyvää tietoa Afrikan matkasta haaveilevalle, Hannu Hautalan vinkit Viroon, Jari Peltomäen tietoa kotkista, keinoja välttää pahin moka Kuusamon parhaalla maisemakuvauspaikalla ynnä muuta.